Nyhed

DMHF jubilæumsshow 6 aug. 2016

Jeg var til show her i weekenden i Horsens med 2 af mine heste, hoppe og føl. ( Royal oaks precious moments og Lykkebos Grand Diamond )

Diamond starte i klassen hoppeføl og blev Champion

Percious starte i klassen senior hoppe og blev Champion

Man skal der efter ind i en klasse sammen 1 og 2 fra hoppe klasserne for at kæmpe om at blive Grand Champion, og der gik min lille hoppeføl hen og vandt.

Så Lykkebos Grand Diamond blev GRAND CHAMPION

Jackie og de andre hunde

                                                                                    Odder 1-7-2016

Nu er Jackie`s hvalpe solgt og vi skal til udstilling her i weekenden i Brønderslev , vi ved at det bliver en rigtig dejlig weekend med dejlige mennesker og hunde og hyggeligt samvær mere kommer efter weekenden.


                                                                                   Odder 22-2-2016

Så er Jackie blevet parret og vi forventer at der kommer hvalpe omkring d. 14-17 april

Det bliver meget spændende hvor mange der kommer og hvad køn.

vil holde jer opdateret om hvordan det går.  


                                                                                      Odder 5-2-2016

Så er Jackie kommet i løbetid og skal parres med Skovdal Rollo , så om lidt over 2,5  mdr. skulle vi gerne have hvalpe . Så hvis du er interesseret i en dejlig Jack Russell hvalp så kontakt os og bliv skrevet på ventelisten.

Her er et billede af Jackie og hendes mor Mollie

Billede af Jackie og mor Mollie

LYKKEBO`S Xena

Vi var til stævne d. 12-13 september 2015 med xena, hun var til gravprøve og blev 2 vinder med 74p ud af 75p. Hun blev også gravchampion , så vi er meget stolte avler og ejer 🙂 

Hun blev også :

 4 vinder i tæver over 32cm. ruhåret.

3 vinder i working class.

4 vinder i par klassen sammen med hendes datter Lykkebo`s solvieg .

         

Jackie

Vi går nu og venter på at Jackie skal komme i løbetid, for så skal hun parres med Skovdals Rollo . De to har lavet et rigtig dejligt kuld før så vi tager en gang til.🤩  
Jackie da hun var til stævne i juni 2015 hvor hun blev 2 vinder

Nibber

Vi har også en anden STOR nyhed vi har købt en Miniature hingst i december 2014.
Han er blevet kåret i EAMH i maj 2015 , hvor han gik  på fløjen.😀Vi har også været til Show  Danish International Open 1-2 august 2015 , hvor han blev Amateur Senior Stallions Grand Champion " for dem der ikke ved hvad det betyder så vandt han over alle hingstene i alle str. ".
Og dagen efter kom han på en 2pl. i Open det vil sige at også proff. stillede i den klasse. Vi stillede i 2 køre klasser hvor vi fik en 3pl. og 2pl. er så super glad for min hingst og mener selv at vi har gjort et super køb.

Jeg var til sommer show i EAMH d. 8 august hvor han fik en 2 pl. i ældre hingste. Vi kørte også et dressur program som man selv skulle sammesætte og der vandt vi men rigtige mange og høje karakter kan ikke lige huske dem, og har ikke fået dem endnu.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
NIBBER

| Svar

Nyeste kommentarer

17.01 | 15:54

Så lige det her, jeg er den lykkelige ejer af Venedig

28.12 | 18:00

sikke da en fin hjemmeside i har her! :)

12.04 | 23:21

Hej med jer
Dejligt at høre fra jer og at det går godt her går det også gødt Xena har været på sin første udstilling og fik en første plads .

11.04 | 21:04

Hej eks.familie. Jeg er blevet en stor og flot alfa-hanhund. Som er begyndt at lystre stortset hele tiden og har det godt Hilsen Uffe og forældre i Aalborg